Weatherbeaten Biplane - Couldnt Do Nothin Right

Kewpie ska vara gott!

Japansk mat är väldigt gott tycker jag och det finns sån variation på maten och det gör det ännu lite roligare. Ja man vill gärna ha olika sorters mat tycker jag och det finns så mycket som man kan välja på och som man kan hitta som är gott.
Läste om kewpie majonäs som ska var så gott, det är verkligen något som jag vill pröva och som jag kan tänka mig är super gott. Jag gillar japansk mat så om man kan köpa lite ingredienser som man kan ha hemma när man lagar mat desto bättre så att man kan göra sån god mat hemma. 

Hitta nya favoriter i köket

Det är kul när man hittar nya favoriter i köket som man vill använda sig av och som gör att det smakar lite godare och att det finns saker som man tycker är gott och som man gärna vill äta mer av. Ja det finns så mycket som är trevligt och som är gott att äta och det gäller att man hittar det och ser till att man äter av det som man tycker om och att man kan göra den maten själv. Så att man slipper att gå ut och äta för att kunna få den maten. Ja det är ju härligt när man får till det och att man kan göra så att man känner att det är så bra och så gott som möjligt varje måltid som man äter.
Ja jag tycker om att äta god mat och det håller nog dom flesta med om och det finns mycket som är gott och spännande att äta. Och det är ju bra att det finns så mycket att välja på så att man inte tröttnar och inte vet vad det är som man ska välja att äta när de är dags att laga mat.